No. 1 Fresher Jobs Website in India.
Are you employer? Register to Post Jobs Login
Search Jobs

SAIL Placement Paper New Delhi, Mechanical ENGLISH 14 July 2012 by Sail

Details of SAIL Placement Paper New Delhi, Mechanical ENGLISH 14 July 2012 by Sail conducted by Sail for job interview.
Share Us With Others
technical part was very esay, most of the questions were from TOM (vibration)

any one can easily score 60+ score.

GK/APTITUDE

this portion was moderated...as compare to last year there were no polotical questions from constitution.

some ques are....

1. allum is used for....?

ans-water purification

2.fish which is used to clean water from moequeto...?

ans.-ghumbusia fish

3. 3-idiot is baed on which writer,s novel...?

ans-cheta bhagat

4. Home rule league movement started on...?

ans-after the world war 1

5. book of A.P.J. kalam translated in which language..?

ans-Chines.

6. first atomic p[ower plant of india.....?

ans-Tarapur

7. first geostaticle sattelite of india...?

ans..INSAT 1

8. main criteria to decide inflation rate(mudrasfiti dar)

ans-CPI(consumer price index)



in my opinian 10+ marks in all sub sections of part 2 is enough. cut off may be between 110-120.

hope for the best and alll the best friends.....get fingure crossed.