No. 1 Fresher Jobs Website in India.
Are you employer? Register to Post Jobs Login
Search Jobs

Placement Paper CHENNAI 31 October 2011 by Ramco

Details of Placement Paper CHENNAI 31 October 2011 by Ramco conducted by Ramco for job interview.
Share This Job With Others
RAMCO PAPER - 2011 - CHENNAI
Ramco -Aptitude

Note :Questions are not in order from 1 to 20 ( In original Qsn paper Qsn nos are different)

---------------------------------------------------------

1) 10^2 is how many times ( 0.1)^4 Ans: 10^6

2) 5*6*8*12*35*36 what is the result? Ans: 3628800

3)X*Y is defined as X+Y/Y then (2*3)*4 ? Ans : 17/12

4)Direction sum Ans: towards west

5)A is 25 years greater than B. A is as much as 2 and B is less than 34.Then B,s age is ? My Ans is : 31

6)For first 60 bags,each bag prices X rs.For additional bags with 60,each bag gets 5% discount .Then how much does 150 bags price? Ans: none of the above

7)Two discounts in series 20%,15%,then in single discount ? Ans :32%

8)Two nos are in ratio 5:6 .Their product is 3000.Which one is larger ? Ans :60

9)Total amount is 60.50. A is 5/3 of B, B is 1 1/2 of C.

From this,4 stmts followed and which one is true ?

Tips: A=30.25 =18.15 C=12.10 ( I,ve calculated ,not presented in Qsn paper,using this u can easily findout the answer)

10) 0.05 is greater than ? Ans: 0.01

11) 7/15,2/19,40/11 which ratio is larger ? Ans :Ist choice ( 7/15 )

12)I donno the qsn but I,ve marked as 87 :56

13)16 + 22 = ? Ans : 42

8 10

14) -10+0.5 which of the following integer is greater than the result? Ans : 9

Qsns following are related to comparison of two statements and u,ll ve to mark

A if stmt ( I ) is > stmt ( II )

B if stmt ( II ) is > stmt ( I )

C Both r equal

D Cannot be determined



15)In a map 1 inch represents 2.5 miles.
( I ) Distance b/w two cities is 50 inch
(II) 125 miles

Ans : C (Both r equal)

16) ( I ) Exterior angle of hexagon
( II) Interior angle of pentagon

Ans: A ( i.e Exterior angle is greater ),





17) ( I ) Distance b/w the points (0,0) to (5,5)
(II) Distance b/w the points (2,3) to (4,6)

Ans : C (Both r equal)

18) ( I ) Area of the circle of radius 5 cm

(II) Area of the rectangle of sides8cm,6cm

Ans :A (i.e Area of circle > Area of Rectangle)

19) ( I ) No of even elements b/w 1 and 25

(II) No of odd elements b/w 1 nad 26

Ans: B


20)In comparison of stmts last stmt Ans is : C Both r equal)

For reading comprehension i.e Mumbai,Vishagapatinam oil refineries passage the answers I,vemarked is ( Note : Qsn no is same as presented in the original Ramco Qsn paper)

17)E 18)C 19)C 20)B 21)C 22)E 23)C 24)D 25)C

Total no of Qsns 60 Time : 60 mins

Here I,ve given Ans for 29 Qsns.

Remaining Qsns are easy except english.

Try to workout Rice,Wheat,Pulses,Other cereals Passage after finishing of No 31-60 Qsns in orginal Qsn paper.After that go for the first pasage i.e Borrower,Industries,