No. 1 Fresher Jobs Website in India.
Are you employer? Register to Post Jobs Login
Search Jobs

Paper Whole Testpaper , NUMGAMBAKKAM - 24 June 2006 by TEMNOS

Details of Paper Whole Testpaper , NUMGAMBAKKAM - 24 June 2006 by TEMNOS conducted by TEMNOS for job interview.
Share Us With Others

* consists of 45 questions & time of 45mins.
* its an online test, u can go back & forward. but don,t do this b,coz
u will not get time since
  we dont have -ve marks attend all Q,s then & there.
* 90% of my apti was right but my verbal is not that great so i lost
it.


1)given that black->blue
blue->green 
green->yellow
yellow->red
red->violet
violet -> black
what is the color of blood?
 

ans: red

2)five books A,B,C,D,E are arranged not in order,D is below E, B is
above c, A is below B.
which book is not top.

ans: E


3)A man has to travel 5Km. he takes 5min break every hour. His speed is
10Km/hr.
what is the time to reach the destinaion.

ans:50 min

4)A frog clim,s a 20ft wall, every hour it clim,s 3ft and decliens 2ft.
how much time it takes.

ans: 18(it reached) not 20.

5) nepo is three time as old as his son,s age. his father is 40 more
than twice is age.
what is nepo,s age.

ans 360 (not 120=son,s age)

6)A man travel 3Km north from home, 2Km  west,1km north, 5km east.what
is the distance from his
 home now.


ans:3(use pythogorus theorm, draw some extensions, diagonal is 3)

7)A Deer and hare had a race, hare was 16m ahead during start. 
Distance covered by hare in 6
jumps is equal to 4 jumps of Deer. distance covered in one jump by hare
is 1m, and that of
deer is 2.5m.find the distance covered by deer to catch hare.

ans:don,t know

8)A  contractor has to complete, construction of a road in 15 days of
length 12km, initialy
done by 100 people After 9 days only 5km of work is completed.  Now the
contractor has
to complete the remaning job in same time period.
now how many more people he has to take.

ans:i think 10(don,t forget to subtract 100)

9)There are 6 people A,B,C,D,E,F.  A and D are husband and wife, F is
the sister of D,
c is the grandfather of D, D,s son is police. The two ladies are
unemployed.
now say how is the pilot?

ans: i don,t know( but E is police, because only E is not mentioned)
i think D.

10) if ANTICIPATION is said as ICITNAOINTAP. then what is PRODUCTAVITY.
ANS: i don,t know.

11) A man consumes 20% more, when the product rate decress by 20%.
what is his profit?

ans: -4%( that is he has 4% loss)
gain or loss% = (x/10)^2.

12) A train is moving at a speed of 84km/hr, and a man is moving at a
speed of 6km/hr
in opp. direction.  They cross each other a 5sec.What is the length of
train.
ans: in R.S Agrawal.