No. 1 Fresher Jobs Website in India.
Are you employer? Register to Post Jobs Login
Search Jobs

Paper Whole Testpaper - 1 April 2006 by Impetus

Details of Paper Whole Testpaper - 1 April 2006 by Impetus conducted by Impetus for job interview.
Share This Job With Others

1) for(i=1;i<=3;i++)
{
printf("%d",i);
continue;
i++;
}
ans: 1,2,3
 
2)if(a=0)
printf(" a is 0 ");
else
printf(" a is not 0 ");
 
3)which are distructive testing
 
4)wat is the size of new generation ip x addreass(IP x 6)
 
5) wat is the initial IP address(IP x 4)
 
6)Que is implemented by
array and linked list
 
7)more imp.in SQL IN or EXISTS
both depended on the requirement.
 
8)In sql wat is not true
ans : c(index are not unique)
 
9)banker algorithm is used for deadlock avoidance
 
10)which is not s/w testing technique
ans:syntax testing
 
11) 7 virtual table ,7 virtual pointers
 
12)size of *p,p,char*p
 
13)quicksort
ans: divide and conquer
 
14)IP address -----.25,-------.240(subnet)
 
15)layer which divide frame into segment (networking)
 
16)data declaration statements r checked in which pass off assembler
ans: pass1,pass2
 
17)which of the declaration statements r correct
a)extern int i=0;
b)extern int i;

c)inti=10;
ans:b)and c)(order of options may vary)
 
18)which of the following is not characteristic of testing
a)observability
b)operability
c)simplicity
d)understandability(according to me all r characteristics of testability)
 
19)dynamic cost
 
20)command to come out of shell
ans:ctrl Z
 
21)union
ans: static
 
22)command-size of file
ans: ls-l
 
23)user
 
24)stmt by 2
ans:interpreter
 
25)denormalize
ans: to merge the tables
 
26)which of the following is not true for bitfields
ans:all of the above
 
27)love
 
28)chinese:asian
ans: italian :european
 
29)shoes
 
30) how many lines in octagon for similar triangles
ans: 4
 
31)afigure of pentagon with 2 dots n how many moves required is asked
ans:2moves

32)age 16years


33)aaaa
ans:emae
 
34)replace the first letter of every word so tht new words r formed
ans:royal(L)
 
35)lawyer:court
ans: sailor
 
36)coding the word
ans:just reverse the word