No. 1 Fresher Jobs Website in India.

Details of Placement Paper Hyderbad 10 Dec 2012 by ADP conducted by ADP for job interview.

Share This Job With Others

Three rounds for selection

1.Written Test 2..2 Technical Interviews 3 HR

1.Written Test

It is an On line exam ,No.of questions : 55, Time Limit: 55 Minutes

a)Aptitude-15 Questions 15 Markss

Areas to concentrate

Simple and Compound Intrest-4 Questions

Time and work

Time and Distance

Mixtures

Number series

Probability

b)Reasoning-15 Questions 15Marks

Coding and Decoding

Puzzles

c)Computer Knowledge-10 Questions 10 Marks

C and other programming language

d)Verbal ability-5 Questions 5 Marks

Reading comprehension

Small passage followed by 5 questions

e)Essay Writing

One topic given to write in 10 Minutes-Topic Commitment

"My few favourite things"

Some questions previously asked

Directions for question nos. 1-2:

Eighty Five children went to amusement park where they could ride on merry go-round roller coaster and Ferris wheel .It was known that 20 of them have took all three rides and 55 of them have taken at least two of the three rides. Each ride cost Rs.1 and the total receipt of the amusement park was Rs.145.

1) How many children did not try any of the rides. ?

A) 5 B) 10 C) 15 D) 20

Ans. 15.

20 kids * 3 rides = Rs. 60

(55-20=)35 kids * 2 rides = Rs. 70

60 + 70 = Rs. 130

So, Rs. (145 130 = ) 15 are left for the other (85 55 = ) 30 kids . so only 15 of them can take a ride and rest 15 will be left out.

145 rides were taken. 20 of them took all three, i.e. Rs. 60 were spent, so 145-60= Rs. 85 are left for the others. Total kids were 85, so rest were 65. out of these 65,

2) How many children took exactly one ride?

A) 5 B) 10 C) 15 D) 20

Ans. 15

3) Four cities are connected by a road network as shown in the figure. In how many ways can you start from any city and come back to it without travelling on the same road more than once ?

A) 8

B) 12

C) 16

D) 20

Ans 12.

Consider the top city, the following are the 3 routes possible, starting from the leftmost edge. Since there are 3 edges emanating from each city and the figure is perfectly symmetrical, these 3 routes are possible from each edge, hence for any given city, the total number of routes = 4 * 3 = 12.

Directions for question nos 4-5:

A, B, and C are three numbers, Let

@(A, B)= Average of A and B

*(A, B)=Product of A and B

/(A, B)=A divided by B

4) If A=2 and B=4 the value of @( / (*(A,B),B),A) would be

A) 2

B) 4

C) 6

D) 16

Ans. 2

5) Sum of A and B is given by

A) *(@(A, B), 2)

B) /(@(A,B),2)

C) @(*(A,B),2)

D) @(/(A,B),2

Ans. A.

6) Let x

- Indian Overseas Bank Recruitment
- Oriental Bank of Commerce Recruitment
- YES Bank Recruitment
- UCO Bank Recruitment
- Bank of India Recruitment
- Andhra Bank Bank Recruitment
- HDFC Bank Recruitment
- Repco Bank Recruitment
- Axis Bank Recruitment
- Gramin Bank Recruitment
- IDBI Bank Recruitment
- ICICI Bank Recruitment
- Syndicate Bank Recruitment
- SBI Recruitment
- Bank Of Baroda Recruitment
- PNB Recruitment
- Central Bank Of India Recruitment
- Canara Bank Recruitment
- SBI Clerical Recruitment
- Bandhan Bank Recruitment
- Union Bank of India Recruitment
- NICL Recruitment
- IDFC Bank Recruitment
- RRC Allahabad